Nejnovější recenze ze sekce Vlasová regenerace
- používám již několik let
- je kvalitní a funkční
- Vlasy jdou snadno rozčesat. Jsou hebké a voňavé i na druhý den. V pohodě složení.
- Výrobek pro mě nesplňuje účel - podpora a definice vln. Vlasy jsou spíš splihlé a tudíž se rychleji mastí.
Už bych si to znovu nekoupila a nenazývala bych produkt, že je pro kudrnaté vlasy.
- Krásná vune
- Příjemný ve vlasech
- Optimální baleni
- Neslepuje vlasy
- Zatím žádné
Balíček dorazil v luxusním balení. Hair liquid příjemně voní, je lehký na vlasech a má oprimálíní velikost balení vhodnou i na cesty. Po pár použitích je na vlasech znát rozdíl. Jsou lesklejší a zdravější. Produkt bych doporučila svým kamarádkám a známým.
- Vynikající
- Vlasy jsou po použití krásně lesklé jako ze salónu a méně se mastí, po dobrání objednám znovu
- Nejlepší produkt na vlasy, který jsme kdy měla, po jeho použití vlasy jsou lesklé, jemné, vypadají opravdu krásně.
- vlas jemne na dotek
- drzi upravu vlasu (vlnky ci narovnani)
- rychleji se mastici vlasty
*prijemna vodicka
* vune neutralni
* neni potreba kondicioneru
* po pouziti jemne vlasy na dotek, krasne leskle
* drzi upravu vlasu, jen se po cca polovine dne zacinaji mastit
chrani vlasy pred tepelnou upravou, bude potreba pravidelne pouzivat, aby se dostavil vysledek
- vůně
- snadná aplikace
- rozčesávání
- chce to čas
Po 14 dnech užívání spokojenost. Skvělý doplněk k šampónu a kondicionéru této značky. Lehká voňavá voda s příjemným složením vlasy nezatěžuje, skvělé se rozčesávají. Vlasy jsou hladší a časem snad i více zregenerují. Bez oplachová voda s výborným složením.
Objednáno poprvé , tak uvidím. Zatím mám zkušenosti s šampionem a ten funguje
- Skvělý olejíček na rozčesávání vlasů
- Méně vypadávají vlasy
- Stačí opravdu kapka na celou hlavu
- Kupuji opakovaně
- Krásně voní a vlasy jsou po aplikaci krásně hebké
- Vůně
- Tepelná ochrana
- Vlasy vypadají lehce mastné
Keratinova voda je fajn věc na cesty. Musím uznat, že krásně voní a vůně ve vlasech vydrží! Vlasy jsou po nastříkání jemnější a lesklejší. Super vlastnost je tepelná ochrana, takže sebou nemusím nosit další produkt navíc. Budu nadále používat a ráda si pořídím další. Jediné mínus je, že vlasy vypadají lehce mastně.
skvělá
- Příjemná vůně
- Díky rozprašovači pohodlná aplikace
- Viditelné výsledky
- Nenašel jsem
S produktem jsem spokojený, působí již krátce po prvním použití, vlasy jsou bez pochyby silnější a hladší. S doporučením produktu bych neváhal. Produkt je kvalitní a účinný. Cena produktu je vzhledem k účinnosti přiměřená. Rozprašovač je bez pochyby výhodou.
- Lehká parfemace
- Příjemný flakón
- Vlasy hladké, příjemné na dotek
- potřeboval bych déle testovat
Keratinová voda v pohodlném flakónku, lehce parfémovaná. Vyzkoušeno na zdravých vlasech, jejich hebkost, lesk a kvalita zůstala zachována. U suchých kudrnatých vlasů jsem čekal výraznější zlepšení - možná u delšího testování by byla změna k lepšímu patrnější. Cena se mi za 200ml zdá spíše vyšší (349,- Kč).
- Dobre se nanasi
- Neni
Keratiniva voda me mile prekvapila. Ma super texturu, takze se dobre nanasi. Pouzivam kratce, ale uz i tak je videt trochu rozdil, verim, ze pri pravidelnem pouzivani bude vysledek perfektni. Prijemne voni, ale nijak vyrazne . Ocenuji ochranu pred teplem. Povazuji za kvalitni a povedeny vyrobek
- Nemastí vlasy
- Uhlazuje vlasy
- Snadná aplikace
- Nesmrdí, ale voní spíše jako pánská voňavka
Keratinová regenerační voda je velmi účinná. Po umytí vlasů, aplikování vody a vysušení jsou vlasy božsky hebké a úžasně se lesknou. Voda se aplikuje pomocí rozprašovače a tím se dostane do všech pórů vlasu. Díky tomu se vlasy nelepí. Jen voní spíše jako pánská vůně, brala bych radši sladší.
- Regenerace
- Snadne pouziti
- Prijemna vune
- Zacelene konecky
- Lepsi rozcesavani
- Zadne
Keratinová regenerační voda mě nadchla svým příjemným a lehkým aroma, které není příliš parfémované. Rozprašovač na lahvičce je skvěle navržený, protože umožňuje rovnoměrnou aplikaci mezi všechny vlasy. Roztok je lehký, nelepí vlasy a snadno se vstřebává. Jsem velmi spokojená s výsledky – mé vlasy jsou hebké, snadno se rozčesávají a poškozené konečky se viditelně zacelují. Tuto vodu budu určitě používat i nadále.
- Vůně
Voda je velmi účinná, její výsledky jsem viděla již při prvním použití, což se mi u jiných vod nestalo a určitě to dokážu ocenit.
Co setýče vůně, je také velmi příjemná, ale zároveň né moc výrazná, takže se dá bez problémů kombinovat i s otstnaími parfémy, což mi velmi vyhovuje.
- Dlouho vydrží
- Lesklé vlasy
- Tepelná ochrana
- Vůně, ale není naštěstí moc intenzivní
Od této značky jsem již měla vlasovou masku s kterou jsem byla velmi spokojená a tak jsem očekávala kvalitu i od této keratinové vody a nebyla jsem zklamaná Spreje po umytí vlasů stačí nanést jen trochu a to i do dlouhých vlasů a díky tomu balení vydrží na dlouho. Po pár týdnech testování (používáno 2x týdně) nedokážu říci zdali má nějaké hloubkově ozdravné účinky, ale určitě mohu říci, že po jejím použítí jsou vlasy krásně lesklé a vypadají dobře. Mě osobně úplně nevyhovuje její vůně, přijde mi taková "chlapská", ale to jsem měla i u masky této značky, já mám raději svěžejší vůně, to je však otázka vkusu a vůně není nijak intenzivní, takže mi to tolik nevadí.
- Krásná vůně
- Neslepují se po ní vlasy
- Hydratuje
- Vlasy jsou jemné
- Pro viditelný efekt se musí používat pravidelně
Byla jsem překvapena při používání této keratinové vody, po čtvrtém použití jsem na sobě začala pozorovat změnu. Aplikace je velice jednoduchá, stačí nastříkat na vlhké vlasy a rozčesat, a poté vyfénovat. Měla jsem již několik podobných přípravků, ale tento z nich voněl opravdu nejlépe, plus se díky němu vlasy snadněji stylují.
Hned je poznat změnu na vlasech