Nejnovější recenze ze sekce Vlasová regenerace
- jsem s produkty spokojená, jinak by jsemsi je neobjednávala
Velmi dobře
Vlasy jsou lesklejší, netřepí se a jsou i pevnější. Nakupuji opakovaně a jsem moc spokojená. Mohu jedině doporučit.
- Vlasy jsou hezčí a hebčí na dotek
- Účes drží tvar a objem
- Nemastí ani neslepuje vlasy
Super produkt na vlasy, nejlepší ze všech
Vlasy jsou hladké a lesklé.
- Rychle doruceni
- zkusila jsem dvakrat, ale vlasy jsou pokazde horsi, nez kdyz pripravek nepouziji. Zbozi chci vratit.
po dvou měsících vlasy začaly dorůstat.
- vlasy přestaly padat
- jsou lesklé a hebké
příjemně se vstřebává a pokožka je jemnější
- nefunguje rozprašovač, musela jsem přelít obsah lahvičky do jiného rozprašovače.
- kvalitní výrobek
- spokojenost
Super vlasová kosmetika, krásně voní a vlasy jsou po ní naprosto úžasné.
Je opravdu úžasný na suché vlasy
Nemohu ještě hodnotit, začala jsem ho teprve používat
- Sklamala mně vůně. Absolutně to nevoní. Nemůžu říct, že by krém vysloveně smrděl. Spíš je to takový divný "puch" jako když je produkt pár let prošlý...Samozřejmě prošlý není.Jenom jsem zvyklá, že vlasová kosmetika krásně voní.Nebo aspoň voní :-). Důležité je, že to ve vlasech nesmrdí a myslím, že je ideální pro suché vlasy. Protože nanesu do vlasů dost slušnou dávku krému(mám hodně husté a suché vlasy), a vlasy naštěstí vůbec nezůstanou mastné. Ani nevím jestli bych ho doporučila,ale nelituji, že jsem ho koupila. Takže nakonec spokojenost :-)
Tento elixír Chopa jsem používala neuvěřitelně už dobře před dvaceti pěti lety i ještě dřív. Pak se v prodejně nedal sehnat ani dnes. Byla jsem s elichírem Chopa strašně spokojená a jsem moc ráda že eshop jej prodává. Díky za něj, účinkuje a doporučuji.
Opravdu funguje, zvýrazní kudrlinky i u suchých a krepatých vlasů.
Nádherná vůně, opěvované nádherné vlasy po použití, výživene a přesto nadýchané
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »