Nejnovější recenze ze sekce Vlasová regenerace
- zatím krátká doba, zdá se hodně dobrý
- Nelze hodnotit pro krátkou dobu už.
- jednoduše se nanáší
- těch ampulek za tu cenu je tam málo, samotný výrobce uvádí, že efekt používání výrobků je střední
- jsem spokojena
vlasy se zlepšili
- Upravím si s ním vlasy ráno i večer po umytí vlasů si ho dávám do konečků. Mám po melír, takže je to bezva. Na doporučení kadeřnice! Naprostá spokojenost
- Rychlé použití
vlasy se oživí, provoní a jsou krásně lesklé, používám pravidelně po každém umytí vlasů, už nepoužívám jiný olej na vlasy
Skvělý přípravek! Nečekala jsem takový efekt.
Tomas Arsov Cool Summer keratinová ochranná mlha 50 ml
Přidáno: 7. srpna 2024
(naposledy upraveno 7. srpna 2024)
Zakoupeno v Shop Tomáš Arsov
Jsem velmi spokojená. Vlasy jsou jemnější, krásně se rozčešou, krásně voní.
Weleda rozmarýnové vlasové tonikum 100 ml
Přidáno: 7. srpna 2024
(naposledy upraveno 7. srpna 2024)
Zakoupeno v Vitalpoint Rodinná lékárna
- Rozmarynovy extrak, krasne vyzivuje vlasy, krasna vune, pouzivam dlouhodobe.
- Nesouhlasím s předchozí recenzí, paní si asi botox neuměla aplikovat. Za mě je to vážně super, výhody bych tu rozepisovala opravdu dlouho a nevýhoda je snad jen ta cena. Ale zase ušetříte na jiných vlasových produktech, které po botoxu nemusíte vůbec používat anebo jen minimálně.
- Funguje
- Funguje
- Velmi mi pomáhá na pokožku hlavy a vlasy, které mám dlouhé. Tento výrobek si kupuji již velmi dlouho a nedám na něho dopustit. Chtěla bych poděkovat i za uzávěr na tomto výrobku. Dříve se nedal uzavřít.
- parádní příjemné ošetření vlasové pokožky před mytím šamponem
- jemné čištění toxinu, mazotoku přrd mytím vlasů
Kdo koupí, neudělá chybu. Další skvělý produkt od firmy Medavita. Čistota a zdraví vlasové pokožky je základ pro krásné a husté vlasy. Toto tonikum před mytím šamponem krásně a jemně vlas.pokožku přichystá k dalšímu ošetření..Nebojte a zkuste, určitě po pravidelné několikaměsíční péči oceníte.
vlasy jsou snadno rozčesatelné, neplihnou, nemastí se, dobře se upravují
Super.
Profesionální kosmetika na vlasy.
- vyživí vlasy
spokojená s kvalitou vlasů
- Velke baleni
- Skvela cena
- Prijemna mentolova vune
- Hlava je po nem prokrvena
- Pocit cistoty
- Nemasti vlasy
Zatim testuji a libi se mi. Vlasy padaji trochu min, mam pocit viste a svezi hlavy, vlasy nemasti.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »