Nejnovější recenze ze sekce Vlasová regenerace
- příjemná struktura
- hezký design produktu
- vůně není příjemná
- vlasy slepuje
- vlasy jsou potom těžké
Keratinová voda na vlasy Tomas Arsov Hair Liquid není produkt, který bych mohla doporučit. Má příjemnou strukturu, ale vůně je hodně chemická, není příjemná. Po nanesení jsou vlasy těžké, slepené, mám z vody potom špinavý hřeben. Nevidím na vlasech efekt, který bych hodnotila jako pozitivní.
- Použití
Tento produkt mě velice překvapil. Upřímně jsem ho začala používat s určitou nedůvěrou poněvadž je lepší nemít vysoké nároky. Ale u tohoto jsem klidně mohla. Vůně je úžasná. Použití snadné. A výsledek skvělý. Při pravidelném používání je vidět, že vlasy jsou "zdravější". Rozhodně doporučuji.
- Vlasy jdou výborně rozčesat
- Hydratuje vlasy
- Po fénování zůstávají vlasy hladké
- Žádný
Keratinová regenerační voda TOMAS ARSOV HAIR LIQUID mě velmi překvapila. Již jsem vyzkoušela spoustu přípravků a s žádným z nich jsem neměla tolik hydratované vlasy, jak s tímto. Po fénování zůstávají vlasy hladké a hydratované a jdou dobře rozčesat. Doporučuji tento produkt všem, kteří mají vlasy se sklonem ke krepatění.
- příjemná vůně
- nezaznamenal jsem vliv na kvalitu vlasů
přípravek na regeneraci vlasů s obsahem keratinu jsem používal poprvé v životě. Aplikace regenerační vodičky je jednoduchá a největším kladem byla pro mě a moji přítelkyni vůně. Po použití fénu byly vlasy pevnější, jinak jsem nezaznamenal žádnou větší změnu.
- Aplikace
- Neutrální vůně
- Účinnost
- Vyšší cena
Výrobek se snadno aplikuje stříkáním po umytí vlasů. Vůně je neutrální, což mě osobně vyhovuje. Cena je sice vyšší, ale účinnost to vyrovná. Hned po prvním použití jsem viděla výsledek. Vlasy byly krásně hladké, lesklé, a to jak na pohled,tak na dotek. S výrobkem jsem spokojena a určitě bych ho doporučila.
- Velké balení
- Nemastná konzistence
- Vyšší cena
Regenerační keratinová voda od Tomase Arsova má nádhernou vůni. Po prvním použití jsem nezaznamenala žádnou změnu. Po několika použitích už jsou změny vidět. Vlasy již nejsou tak krepaté, jak před užitím tohoto produktu. Jsou lesklejší a vypadají zdravě. S tímto produktem jsem velice spokojená.
- Po použití tohoto produktu se mně vždy zlepší kvalita vlasů
- Balení
- Způsob používání
- Použití pouze na mokré vlasy
Keratinové sérum mně příjemně překvapilo svou vůní. Moc mile voní a také vypadá. Nádobka je velice příjemná do ruky a také se příjemně používá. Po určité době používání produktu na sobě vidím změnu menšího maštění vlasů, na konečkáxh si myslím že změnu uvidím časem. Celkově hodnotím produkt velice kladně.
- Složení
- Aplikace
- Vyživené vlasy
Keratinová voda na vlasy mě velmi překvapila .
obsahuje keratin a vitamíny typu A,C, E a B3 což velmi oceňuji.
Sprej jsem nastřikal do vlasů po umytí a vyfoukal fénem. Po aplikaci jsou vlasy vyživené a jemné na dotyk.
aplikuji do vlasů. 2 týdně vždy po umyti .
- Viditelné zlepšení
- Nezatěžuje vlasy
- Příjemná vůně
- Neobjevila jsem
Velmi mile přípravek překvapil. Používala jsem vždy po umytí a pak vlasy vysušila. Ihned bylo vidět, že vlasy jsou jemnější a hlavně lesklejší. Oceňuji nenásilnou, příjemnou vůni. Rozhodně jsem neskončila s používáním a již jsem nakoupila i pro své blízké.
Též prvně zakoupeno, nádherně voní . Snad i pomůže .
- příjemná vůně
- lehká a nelepivá textura
- přípravek plný látek na vyživení vlasů
- nemusí se oplachovat
- protékající pumpička
- osobně by mi více vyhovovalo, kdyby byly vlasy po použití zpevněné než zjemněné
Nezatěžující a nelepivá vlasová voda. Vůně je to lehce kouřová , kterou již znám z některých prodktů Arsov a mě vyhovuje. Špatně se mi pracovalo s pumpičkou, která se někdy se mačkala ztěžka a produkt protékal skrz aplikátor rozprašovače. Rozdíl v kvalitě vlasů zatím nepozoruji, ale je to krátká doba a myslím, že je potřeba používat delší dobu. Vlasy mám po použití jemnější, což může někomu vyhovovat, ale protože mám vlasy jemnější,ocenila bych spíše jejich zpevnění. Toto je ale samozřejmě individuální. Produkt zatím používám nadále a věřím, že se výsledky dostavím, protože je plný, pro vlasy potřebných, vyživujících látek.
- Zdravější vlasy, hned po prvním použití
- Nic mě nenapadá
Po vyzkoušení jsem maximalně spokojená, mám opravdu husté vlasy a tahle voda mi přijde, že vlasy vážně vyživuje, po dlouhé době vypadají opět skvěle.Používám ji pravidelně, po každém umytí, dokud vlasy nejsou úplně suché, potom je buď dosuším fénem nebo nechám uschnout jen tak. Za ty roky jsem toho vyzkoušela už spoustu, ale s touhle vodou jsem opravdu spokojená.
- Jemné vlasy
- Nejsou rozlítané
- Příjemná vůně jako od kadeřníka
- Testování na zvířatech
TOMAS ARSOV HAIR LIQUID keratinová regenerační voda je úžasná na zničené vlasy. Voda krásně voní a vlasy jsou jemné a lesklé jak od kadeřníka.Určitě jí doporučuji všem,co mají vlasy namáhané fénováním a různými tepelnými úpravami. Konečky vlasů jsou zacelené a celkově zdravější.
- vůně
- pružnost
- chybí vyhlazení vlasu
První setkání s kosmetikou Tomáš Arsov a přiznávám, že ač jsem byla trošku skeptická, z keratinové regenerační vody jsem nadšená. Je lehká, příjemně voní a vlasy nezatěžuje. Trošku mi chybí vyhlazení vlasu, možná je potřeba dát trošku víc produktu, budu to zkoušet a ladit. Používám přesně podle návodu na ne úplně mokré vlasy a jsem spokojená.
- Viditelná regenerace vlasů
- Jemná vůně
- Snadné použití
- Hezké balení s parfemovaným papírem
- Může zanechat vlasy mastné
TOMAS ARSOV HAIR LIQUID keratinová regenerační voda si získala moji ženu hned po prvních pár dnech používání. Vlasy se jí staly pevnějšími a méně lámavými, což si hned všimla. Jemná vůně tohoto produktu ji velmi potěšila a já jsem si také všiml, že její vlasy vypadají zdravější a lesklejší. Výsledky jsou opravdu působivé a manželka je s nimi nadmíru spokojená. Na základě jejích pozitivních zkušeností bych tento produkt doporučil každému, kdo potřebuje účinnou vlasovou péči.
- Krásná vůně
- Lehce se nanáší
- Mastí mi vlasy
- Vyšší pořizovací cena
Miluji Tomas Arsov šampón a kondicionér, tak jsem musela vyzkoušet i keratinovou vodu. Ta mě bohužel moc nenadchla. Buď dělám něco špatně, nebo mi prostě nesedí. Po vysušení vlasů je mám takové mastné. Vyzkoušela jsem několikrát a pokaždé je to stejné. Asi není na mé vlasy. Jinak krásně voní a jednoduše se nanáší.
- Jemné vlasy
- Snadné použití
- Nedostupnost nákupu
Keratinová voda je naprosto skvělá protože mi podporuje kudrnaté vlasy ale dříve se mi nekroutily vlasy.Tak každý den večer si nasprejuji vlasy a vyfenuji.A ráno se hezky upravují.Pak stačí jen trochu učesat.Nastříkat lakem na vlasy.A vlasy mi vydrží celý den upravený.
- Lesklé vlasy
- Silnější
- Hydratace
- Krásná vůně
S výrobkem jsem velice spokojená splnil mé očekávání .
Vlasy mám po něm jemné , krásně lesklé a myslím že i pevnější . Navíc moc hezky voní miluju tu vůni .
Pomohá i při rozčesávání vlasů . Stačí použít malé množství . Zápor docela mě zarazila cena ,ale zase je to kvalitní .
- jednoduchá aplikace
- bezoplachová péče
- vyšší cena
Za mě naprosto skvělá věc! jednoduchá aplikace, super vůně, kvalita vlasů se rozhodně zlepšila, jdou snáze rozčesávat a méně se cuchají. Vzhledem k tomu, že moje vlasy po porodu šly kvalitou velmi dolů, tak mám rozhodně v plánu pořídit i další produkty této značky.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »