358 Kč
Doprava 59 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z dervit.cz.
Seřadit:
Doporučené nabídky (1)
Tomas Arsov Hair Liquid hydratační sprej na vlasy 200 ml
Skladem • 1 varianta49 Kč96 % • 354 876 recenzíShop roku '24 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Tomas Arsov Hair Liquid Regenerační keratinová voda 200 ml
Popis produktu
Keratinová voda je nezbytným doplňkem vaší péče o vlasy. Díky svému složení s přírodním nízkomolekulárním keratinem a liposomálními vitaminy A,C, E a B3 aktivně působí uvnitř vlasu a opravuje ho. Zajišťuje tak vašim vlasům vysoce účinnou a komplexní regeneraci. Keratinová voda pečuje nejen o vlasy, ale také o pokožku hlavy. Chrání před poškozením vysokými teplotami při úpravách vlasů a během slunění. Výsledkem jsou zdravé, pevné a hebké vlasy.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
TOMAS ARSOV Hair liquid regenerační keratinová vlasová voda 200 ml
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Tomas Arsov Hair Liquid hydratační sprej na vlasy 200 ml
Vlasy jsou po používání leskle a jméně. Jdou po použití dobre rozcesat a krásne voni. Co je ovsem skoda, ze vůne nevydrží moc dlouho. S vlasy se lépe pracuje, jdou dobre zehlit. Akorat se vlasy po použití keratinove vody rychleji masti. Jinak se voda dobre a snadno aplikuje - takze celkovy dojem dobrý vlasy jsou posilenejsi.
Tento produkt mě příjemně překvapil. Textura je lehká a snadno se nanáší, vůně je svěží a ne příliš silná. Po aplikaci a pravidelném používání jsou moje vlasy hladší, lesklejší a zdravější. Roztřepené konečky se zacelily a vlasy se lépe rozčesávají. Jedinou nevýhodou je vyšší cena, ale za výsledek to stojí. Celkově produkt velmi doporučuji pro regeneraci poškozených vlasů.
Keratinová voda na vlasy Tomas Arsov Hair Liquid není produkt, který bych mohla doporučit. Má příjemnou strukturu, ale vůně je hodně chemická, není příjemná. Po nanesení jsou vlasy těžké, slepené, mám z vody potom špinavý hřeben. Nevidím na vlasech efekt, který bych hodnotila jako pozitivní.
osobně by mi více vyhovovalo, kdyby byly vlasy po použití zpevněné než zjemněné
Nezatěžující a nelepivá vlasová voda. Vůně je to lehce kouřová , kterou již znám z některých prodktů Arsov a mě vyhovuje. Špatně se mi pracovalo s pumpičkou, která se někdy se mačkala ztěžka a produkt protékal skrz aplikátor rozprašovače. Rozdíl v kvalitě vlasů zatím nepozoruji, ale je to krátká doba a myslím, že je potřeba používat delší dobu. Vlasy mám po použití jemnější, což může někomu vyhovovat, ale protože mám vlasy jemnější,ocenila bych spíše jejich zpevnění. Toto je ale samozřejmě individuální. Produkt zatím používám nadále a věřím, že se výsledky dostavím, protože je plný, pro vlasy potřebných, vyživujících látek.
TOMAS ARSOV HAIR LIQUID keratinová regenerační voda si získala moji ženu hned po prvních pár dnech používání. Vlasy se jí staly pevnějšími a méně lámavými, což si hned všimla. Jemná vůně tohoto produktu ji velmi potěšila a já jsem si také všiml, že její vlasy vypadají zdravější a lesklejší. Výsledky jsou opravdu působivé a manželka je s nimi nadmíru spokojená. Na základě jejích pozitivních zkušeností bych tento produkt doporučil každému, kdo potřebuje účinnou vlasovou péči.
Balíček dorazil v luxusním balení. Hair liquid příjemně voní, je lehký na vlasech a má oprimálíní velikost balení vhodnou i na cesty. Po pár použitích je na vlasech znát rozdíl. Jsou lesklejší a zdravější. Produkt bych doporučila svým kamarádkám a známým.
Po 14 dnech užívání spokojenost. Skvělý doplněk k šampónu a kondicionéru této značky. Lehká voňavá voda s příjemným složením vlasy nezatěžuje, skvělé se rozčesávají. Vlasy jsou hladší a časem snad i více zregenerují. Bez oplachová voda s výborným složením.
Miluji Tomas Arsov šampón a kondicionér, tak jsem musela vyzkoušet i keratinovou vodu. Ta mě bohužel moc nenadchla. Buď dělám něco špatně, nebo mi prostě nesedí. Po vysušení vlasů je mám takové mastné. Vyzkoušela jsem několikrát a pokaždé je to stejné. Asi není na mé vlasy. Jinak krásně voní a jednoduše se nanáší.
Nádherně voní, vůni cítím ve vlasech o několik dní. Je teda trochu lepkavá, ale účinnost je vidět. Vlasy jsou hebčí, mají lepší objem a drží tvar. Složitější je pro mě zjistit, kolik si mám do vlasů nanést, aby nebyly moc zatížené. Pokud to přeženu, jsou vlasy rychle mastné.
Keratinová regenerační voda 200 ml Tomáše Arsová je velice úžasná. Velice krásně voní po nanešení na vlasy a velice dlouho také vydrží. Vlasy jsou po ní krásně jemné. Jsem opravdu velice nadšená opravdu je úžasná. Má velice jemný rozprašovač díky kterému se krásně nanáší na větší plochu vlasů stačí opravdu jedna stříknutí.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit: